Tuotteet

Täydennä mainontaa, tehosta tiedotusta

Yritysesittely on kustannustehokas keino kertoa yrityksesi tuotteista, palveluista ja toiminnasta enemmän. Täysverinen journalistinen artikkeli yhteistyökumppanimme sivuilla kertoo asiakkaallesi toiminnastasi laajemmin ja syvällisemmin kuin perinteinen mainos. Vaivalla laadittu tiedote ei toisaalta aina ylitä lehden uutiskynnystä. Ammattitoimittajamme kirjoittaman lehtiartikkelin sisällön ja näkökulman päätät sinä. Lataa esimerkki yritysesittelystä tästä.


Anna ajattelemisen aihetta

Liikemerkkikilpailu on verraton tapa saada asiakkaasi ajatukset askartelemaan logosi, tuotteittesi tai internetsivujesi parissa. Saat pitkäkestoista huomioarvoa. Ensin haluamasi kysymyksen, sitten vastauksen kera. Vastauskupongin täyttäneet lukijat osallistuvat arvontaan, jonka palkinnot järjestämme me. Sinä saat asiakkaidesi vastauksista puolueettoman tutkimuksen tukemaan niin sisäistä kuin ulkoista markkinointiasi. Yrityksesi tunnettuus lisääntyy varmasti. Osallistu käynnissä oleviin kilpailuihin ja tarkista jo päättyneiden oikeat vastaukset ja voittajat tästä.


Ole ykkönen yksinoikeudella

Alansa Ykköset on palveluhakemisto, jossa sinulla on yksinoikeus edustaa oman toimialasi yrityksiä. Nelivärimainoksesi näkyy yhteistyökumppanimme sivulla sovitussa paikassa, sovittuina päivinä, sovitun ajan. Vanhat asiakkaasi tietävät, mistä päin lehteä yhteystietosi löytyvät. Uudet asiakkaat löytävät toimintaasi kuvaavan otsikon alta vain sinut. Lataa esimerkki Alansa Ykkösistä tästä.


Kaipaatko perinteistä mediatilaa?

Mediakonsulttimme osaavat haarukoida juuri teille parhaat vaihtoehdot mediavalikoimastamme. Pakettiin voidaan joustavasti valita vain kampanjassa tarvittavat lehdet nostamaan nettopeittoa, toistoa tai molempia.

LÄHELTÄ OSUT VIELÄ PAREMMIN.

Lataa KasvuSuomi-esite tästä ja tästä.